Nabídka akcí 2023


23.6. – 1.7.2023 nebo 23.6. – 8.7.2023

REKREAČNÍ POBYT PRO RODINY S DĚTMI V CHORVATSKU

Zveme Vás na rekreační pobyt pro rodiny v Chorvatsku. Vybrat si můžete buď týdenní nebo 14-ti denní pobyt u moře. Ubytování je zajištěno v blízkosti pláže v apartmánech a bungalovech.

bližší info zde

NABÍDKA AKCÍ 2022


24. 6. – 2. 7. 2022 a od 1. 7. – 9. 7. 2022

REKREAČNÍ POBYT PRO RODINY S DĚTMI V CHORVATSKU

Rekreační pobyt je naplánován pro všechny rodiny s dětmi, kteří si chtějí užít společnou dovolenou. V současné době známe termíny, kdy bude moct zájezd do Chorvatska uskutečnit. Bude realizován dle aktuální situace ve světě, dle počtu zájemců. Případně lze propojit i oba termíny a dovolenou si prodloužit.

Více informací již brzy!!!



NABÍDKA AKCÍ 2021

24. – 28.9.2021
SPOLEČNĚ TO ZVLÁDNEME!
aneb vzhůru za dobrodružstvím
AKTIVNĚ ZAMĚŘENÁ AKCE PRO RODINY


Zábavný park Mirákulum, TEP Faktor

Akce plná dobrodružství je určena pro všechny rodiny, které si chtějí s námi užít společné zábavy ve velmi dobře zřízených centrech TEP Faktor a Mirákulum, kde máme zajištěny vstupy na veškeré zábavné atrakce. Zajištěno je také zážitkové spaní „na pláži“ v hale. Pro děti bude zde opravdu zajímavý program na každý den. Zapojit se můžou také rodiče, či tento čas využít pro svůj odpočinek.

Zobrazit více informací…

4. – 10.7.2021
REKREAČNÍ POBYT PRO RODINY
Horní Bečva

I letos o prázdninách nabízíme rekreační pobyt, tentokrát v krásné přírodě na Horní Bečvě. Zveme všechny, kteří chtějí s námi prožít příjemný týden v krásné přírodě, spolu s dalšími rodinami si zasoutěžit v rodinném klání, podniknout pár výletů a zažít další zábavu. Prostě si to společně užít. Veškerý program je dobrovolný.

Zobrazit více informací…



NABÍDKA AKCÍ 2020

26.9.2020
ZOO ZLÍN S PĚSTOUNY ZLÍNKSÉHO KRAJE
ZOO ZLÍN

Těšíme se na setkání s Vámi v ZOO Lešná Zlín, prostřednictvím akce organizované Zlínským krajem pod názvem „ ZOO Zlín s pěstouny Zlínského kraje“, kde se můžeme společně neformálně potkat.

Zobrazit více informací…
!!! ZRUŠENO z důvodu karanténních opatření Covid-19 !!!

10.7. – 18.7.2020
REKREAČNÍ POBYT PRO RODINY S DĚTMI V CHORVATSKU
Chorvatské letovisko Srima – Vodice

A je to tady zase! Opět pořádáme rekreační dovolenou v Chorvatsku. Pojďte s námi strávit týden pohody, relaxu a zábavy v krásném letovisku poblíž pláže. Co nás čeká: během pobytu jsou plánovány pro zájemce 2-3 výlety lodí či autobusem, přímo v ubytovacím zařízení se čepuje české pivo, možnost domluvy společné návštěvy vodních atrakcí a další.

Zobrazit více informací…
!!! ZRUŠENO z důvodu karanténních opatření Covid-19 !!!



NABÍDKA AKCÍ 2019

22.12.2019
ZDOBENÍ VÁNOČNÍHO STROMEČKU a ROZDÁVÁNÍ DÁREČKŮ
Prostory Polygon bezpečí, z. s.

Letos na děti čeká opravdu obrovská nadílka! Přijďte s námi ozdobit vánoční stromeček k nám do organizace a jistě pro každé z dětí zde čeká dáreček. Každé z dětí má za úkol přinést na stromeček vánoční ozdobu, nejlépe vyrobenou. Rozdáme si společně dárky, strávíme spolu čas, načerpáme vánoční atmosféru.

Zobrazit více informací…

21.12.2019
GALAXIE ZLÍNDětské zábavné centrum
TOBOGA Galaxie Zlín

Zveme všechny rodiny na výlet do Galaxie Zlín, kde prožijeme krásné aktivní odpoledne a kde se jistě děti dobře vyřádí! Galaxie je uzpůsobená atrakcemi pro děti všech věkových kategorií a jistě i pro rodiče zde bude prostor na chvíli odpočinku od vánočního stresu.

Zobrazit více informací…

15.12.2019
BOWLINGOVÝ TURNAJ
Bowling Club Holešov

Srdečně zveme všechny rodiny na společný předvánoční bowlingový turnaj. Na akci jsou zváni všichni, kdo si chtějí jen tak posedět, popovídat a strávit společný čas s ostatními pěstounskými rodinami. Akce je pořádaná ve sportovním klubu, kde budou v době od 16 do 18 hodin pronajaté 4 dráhy pouze pro nás.

Zobrazit více informací…

21.6. – 29.6.2019

REKREAČNÍ POBYT PRO RODINY S DĚTMI V CHORVATSKU

Zveme všechny rodiny na rekreační pobyt do Chorvatska! Bydlet budeme v apartmánech 100 metrů od moře. Celkový pobyt nabízíme za krásnou cenu. Během zájezdu je možnost podniknout také výlety. Bude také prostor strávit čas a program s ostatními pěstounskými rodinami a udělat si tak pěknou dovolenou plnou zážitků, odpočinku a rekreace.

Zobrazit více informací…